ENGLISH

 
 

 

Értékesítés

Cégünk alapvetően kávé értékesítéssel foglalkozik. A kávépörkölő üzem megrendelésre dolgozik, így mindig frissen pörkölt kávét szállítunk vevőinknek. Jelenleg 24 fajta nyerskávét forgalmazunk, melyek többféle (bécsi, francia, olasz) pörkölési módon kaphatók.

További különlegességeink az ízesített kávék (vanília, mogyoró, karamell) és a fehér, illetve étcsokoládéval bevont kávészemek. Kávéink díszcsomagolásban is kaphatók, mely kitűnő ajándék lehet minden alkalomra.

Állandó raktárkészletünkből folyamatos ellátást tudunk biztosítani, illetve egyedi igényeket garantált időn belül is teljesíteni tudunk.

A kiválasztott termék megvásárolható üzleteinkben vagy megrendelhető a 06 30 324 0431, 06 20 569 5583 és 06 30 953 7723-as telefonokon, email-en, illetve az alábbi űrlapot kitöltve:

Név:
Telefon:
E-mail:
Rendelés:
(megnevezés és mennyiség)
 

A megrendelt termékeket a visszaigazolást követően postai utánvéttel kiszállítjuk. Amennyiben Ön szerződéses partnerünk kíván lenni úgy a fizetési feltételeket a köztünk létrejövő együttműködési megállapodás rögzíti.

 

Budapesten egyedülálló módon elindítottuk kávéfutár szolgáltatásunk!

Önnek reggel 8 és este 8 óra között bármikor szüksége lehet valamelyik termékünkre.

Keresse ki a kívánt terméket a kávéfajták közül, küldje el rendelését, és megállapodás szerint eljuttatjuk Önhöz Budapesten!


 


 


Cafe Mistral Kft.
cím: 2090 Remeteszőlős, Nap utca 19.
telefon: 06 30 953 7723
e-mail írása
© Minden jog fenntarva